Residentiële poorten

Op zoek naar de perfecte poort voor jouw woning of andere toepassing? Ontdek ons uitgebreide assortiment poorten, waarin je kunt kiezen uit diverse stijlen en hoogwaardige materialen. Of je nu de voorkeur geeft aan strak en modern of juist een rustiek ontwerp, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Verken ook onze automatiseringsopties voor meer gebruiksgemak.

De geschikte poort voor elke toepassing vind je bij Guardex

Onze residentiële poorten combineren functionaliteit en veiligheid met een kwalitatieve afwerking voor langdurige duurzaamheid. Met diverse unieke designs stem je de afsluiting moeiteloos af op elke omgeving. Of je nu kiest voor schuifpoorten, draaipoorten en/of hekwerken, alle elementen vormen een esthetisch geheel passend bij jouw voorkeuren en de specifieke eisen van het terrein. Voor extra gemak zijn onze systemen uit te breiden met een brievenbusconsole en toegangscontrole. Zo bieden we een totaaloplossing die zowel elegant als efficiënt is.

Tip: integreer een brievenbusconsole

Voeg een brievenbusconsole toe aan je poort voor een functionele en esthetische oplossing, die naadloos opgaat in het geheel van de poort. Deze pakjesoplossing biedt een totaalpakket voor het ontvangen van post en pakketten.

Waarom een poort van Guardex?

Guardex duurzaamheid

Duurzaamheid

Als hoofdverdeler van WIŚNIOWSKI, een Europees leider in het vak, bieden wij een uitgebreid gamma van kwaliteitsproducten die voldoen aan de hoogste normen.  Alle elementen worden onderworpen aan de beste methoden van corrosiebescherming in de vorm van verzinken en poederlakken.

Guardex designcollecties

Designcollecties voor ieders stijl

Onze schuifpoorten, draaipoorten en bijpassend hekwerkzijn beschikbaar in diverse designs in een RAL-kleur naar keuze.

Guardex veilig en betrouwbaar

Veiligheid

Onze poorten zijn CE-gekeurd en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op onze producten.

Guardex meer dan overkapping

Functionaliteit

Wij bieden de meest uitgebreide automatisatiemogelijkheden, accessoires (zoals brievenbusconsoles) en bijhorend hekwerk.

Inspiratie

Garantievoorwaarden WIŚNIOWSKI