Welkom bij Guardex

In onze one-stop-shop kunnen tuinaanleggers, afsluitingsbedrijven, ondernemingen, maar ook particuliere klanten kiezen uit een uitgebreid gamma poorten, afsluitingen en terrasoverkappingen passend bij ieders noden en voorkeuren. Niet alleen standaard artikelen, maar ook maatwerk is een welkome uitdaging voor de grensleggers van Guardex.

We beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk van leveranciers om onze klanten een goede prijs-kwaliteitformule te kunnen aanbieden, en blijven bovendien voortdurend de markt verkennen op zoek naar vernieuwende, innovatieve producten.

Doordenkers
in maatwerk

+ Zorgeloze
totaalervaring

= Levenslang genieten van kwaliteit en betrouwbaarheid

Wat maakt Guardex bijzonder?

Wat Guardex onderscheidt, is niet alleen onze toewijding aan kwaliteit, maar ook onze focus op een zorgeloze totaalervaring. We begrijpen dat een vlotte en efficiënte dienstverlening net zo belangrijk is als het eindresultaat. Vanaf het allereerste contact tot en met de uiteindelijke plaatsing, kun je rekenen op een team dat meedenkt, flexibiliteit biedt en nauwgezet te werk gaat.

Na 35 ijzersterke jaren zijn wij nog lang niet vastgeroest en zijn we vastbesloten om uw betrouwbare partner in de afsluitingswereld te zijn. 

Ontdek onze XXL-showroom,
zowel indoor als outdoor

Onze XXL-showroom in Genk (Limburg) biedt een unieke kans om ons uitgebreide aanbod te verkennen. Hier kun je de diverse materialen, stijlen en afwerkingen zelf ervaren, en onze grensleggers om advies vragen. Of je nu op zoek bent naar een moderne poort, een tijdloze afsluiting of een luxueuze terrasoverkapping, bij Guardex vind je wat je zoekt.

Zorgeloze totaalervaring

Uitgebreide
voorraad

Superieure
kwaliteit

Grote
showroom

Doordenkers
in maatwerk

Historiek

Garden Center 'T'

In 1989 nam Didier Meertens een bestaande plantenkwekerij (Garden Center 'T') in Zonhoven over.

1989

Garden Center 'T' verhuist

Na jarenlange ervaring in de tuinaanleg breidde het productgamma uit met afsluitingsmaterialen. De vraag naar meer veiligheid en privacy maakte van deze producten een gegeerd artikel en al snel werd er op zoek gegaan naar een locatie die meer ruimte biedt. De verhuis naar Vaartstraat 18 te Genk volgde niet veel later.

2000

Eigen huismerk 'G-afsluitingen'

Garden Center ‘T’ werd bekend voor poorten, hekwerk en afsluitingen, met het eigen huismerk ‘G-afsluitingen’. 

Giel wordt mede-zaakvoerder

Giel, de zoon van Didier, hielp jarenlang geregeld mee achter de schermen. In 2017 vervoegde hij Didier als mede-zaakvoerder. 

2017

XXL-showroom

Om een nog betere klantenbeleving te bieden deden we een forse investering en bouwden we een XXL-showroom naast de vorige. We kunnen zowel onze professionele als particuliere klanten hier echt alle mogelijkheden tonen en onze troeven qua service uitspelen. 

2024

Garden Center 'T' wordt Guardex

Als specialist in hekwerk, poorten, afsluitingen en terrasoverkappingen dekt de naam 'Garden Center 'T' de lading niet meer. Ons 35-jarig bestaan was dan ook het uitgelezen moment voor een rebranding.

Onze nieuwe naam is stoer en zelfverzekerd en staat letterlijk voor het beschermen (‘guard’) van jouw buitenruimtes (‘exterior’). Dit vertaalt niet alleen perfect wie we zijn als bedrijf, maar ook waar we voor staan.
 
De baseline ‘Grens(ver)leggers’ verduidelijkt dit nog sterker. Met onze poorten, afsluitingen en terrasoverkappingen leggen we letterlijke grenzen. Maar ook in onze dienstverlening en het zoeken naar de beste oplossing, verleggen we onze eigen grenzen en gaan we telkens weer tot het uiterste.

 

2024

Zin om te werken bij Guardex?

Guardex is meer dan alleen een familiebedrijf; het is een bruisend team van doordenkers waarin iedereen de kans krijgt om actief bij te dragen aan onze missie.