Draadafsluitingen

Draadafsluitingen zijn een praktische en duurzame keuze voor het afsluiten van terreinen en privé-eigendommen. Onze op maat gemaakte oplossingen bieden zowel privacy als veiligheid voor jouw bedrijf of woning. Of je nu kiest voor een gevlochten of gelaste uitvoering, onze afsluitingen bieden stevigheid, zijn budgetvriendelijk en kunnen worden aangevuld met verschillende soorten draaddecoraties voor meer privacy.

Tuinpoorten

Ontdek de Garden Gate, het tuinpoortmodel dat perfect aansluit bij onze draadafsluitingen. Deze poorten combineren esthetiek met functionaliteit en bieden een budgetvriendelijke oplossing. Bovendien zijn ze compatibel met verschillende afsluitingen en kunnen ze worden aangepast met verschillende vullingen, zoals de 3D-vulling. Zo past je poort zich naadloos aan bij jouw gewenste paneelafsluiting.

Vierkant vlechtwerk

Strakke gaasstructuur met vierkante mazen voor een moderne uitstraling en praktische oplossing. Mogelijkheid om privacy te optimaliseren en draaddecoratie toe te voegen.

Gevlochten draad

Robuust gevlochten patroon van metalen draden voor extra privacy en veiligheid, ideaal voor duurzame en karakteristieke omheiningen. Mogelijkheid om draaddecoratie toe te voegen.