Industriële poorten

Onze industriële poorten zijn essentieel voor het vlotte verkeer van goederen, voertuigen en personen binnen jouw bedrijf. Ze bieden de perfecte combinatie van veiligheid, duurzaamheid en een representatieve uitstraling. Van eenvoudige draai- of schuifpoorten tot speciale toegangspoorten zoals draaitrommels, speedgates en sliders. Bij Guardex kan je rekenen op de meest kwalitatieve poorten op maat, gecombineerd met een totaal ontzorgende service.

Met onze uitgebreide automatiseringsopties garanderen we bovendien meer gebruiksgemak en naadloze integratie met bijpassend hekwerk of afsluiting.

Waarom een poort van Guardex?

Guardex dubbele bescherming

Duplex systeem - dubbele bescherming

De combinatie van de eigenschappen van een zinklaag en een laklaag in het DUPLEX systeem verlengen de levensduur van de poort. Zo behouden de poorten, ongeacht de weersomstandigheden, hun esthetische uitstraling.

Guardex uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment

Ontdek ons ruime assortiment schuifpoorten, draaipoorten, speciale poorten en bijpassend hekwerk, beschikbaar in diverse afwerkingen en RAL-kleur naar keuze.

Guardex veilig en betrouwbaar

Jarenlange duurzaamheid

Onze poorten zijn CE-gekeurd en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op onze producten.

guardex superieure prijs/kwaliteitsverhouding

WIŚNIOWSKI-kwaliteit

Als hoofdverdeler van WIŚNIOWSKI, een Europees leider in het vak, bieden wij een uitgebreid gamma van kwaliteitsproducten die voldoen aan de hoogste normen.

Guardex meer dan overkapping

Automatisatie, accessoires en service

Wij bieden de meest uitgebreide automatisatiemogelijkheden, accessoires (zoals brievenbusconsoles) en bijhorend hekwerk. 

De geschikte poort voor elke toepassing

Kies voor functionaliteit en stijl met de industriële draai- en schuifpoorten van WIŚNIOWSKI’s, afgestemd op jouw specifieke situatie en behoeften. De solide, massieve structuur van de zelfdragende constructie maakt het mogelijk om echt grote ingangen af te sluiten. Onze draaipoorten zijn geschikt voor openingen tot 16 meter en onze (dubbele) schuifpoorten kunnen tot wel 70 meter overspannen. Wij bieden betrouwbare oplossingen voor elk project, groot of klein.

 

Onze poorten zijn geschikt voor diverse toepassingen, met een hoog aantal cycli voor een betrouwbare werking, zelfs in veeleisende omgevingen. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende vullingen zoals spijlenvulling, 3D, 8/6/8, en telkens in een RAL-kleur naar keuze.

 

Voor schuifpoorten is een motor in de draagconsole mogelijk, waardoor jouw toegangssysteem naadloos werkt.

 

Bij Guardex zet je die lijn voort met hekwerk dat aansluit bij onze poorten – dezelfde duurzame constructie, moderne afwerking en de zekerheid van een CE-markering. Zo garandeer je niet alleen veiligheid, maar ook een uniforme en professionele uitstraling voor jouw bedrijfsterrein.

Bedrijfsspecifieke oplossingen

Heb je nood aan extra toegangscontrole en beveiliging? Dan kunnen deze speciale toegangspoorten de oplossing zijn:

  • draaitrommels:geschikt voor locaties met druk voetgangersverkeer, zoals luchthavens en openbare gebouwen. De draaitrommel biedt een efficiënte en gestroomlijnde doorstroming van personen, terwijl ze tegelijkertijd zorgt voor maximale beveiliging en controle. Het is bovendien mogelijk om de draaitrommel te koppelen aan toegangscontrolesysteem van klant
  • speedgates: Met snelheden tot 1 meter per seconde openen en sluiten ze snel en soepel, waardoor ze perfect zijn voor locaties met een hoog verkeersvolume, zoals parkeergarages en industriële terreinen. Deze vouwpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen en bieden steeds de ideale oplossing voor iedere situatie en werkingsvereisten.
  • sliders: Horizontaal openschuivende stabiele constructie als alternatief voor de klassieke, windgevoelige slagboom.

Inspiratie

Garantievoorwaarden WIŚNIOWSKI